Skip to the content

DE KRACHT VAN EEN GEZINSTRAJECT

"Ik heb ons behandeltraject als zeer positief ervaren. In relatief korte tijd hebben wij – moeders - samen met onze zoon Luuk veel bereikt.

Je hebt een open, warme en informele houding en je straalt rust uit. Je nam alle tijd tijdens de gesprekken die we met elkaar gehad hebben.

We wilden Luuk ondersteunen en helpen bij het leren omgaan met situaties die hij lastig of spannend vindt. In eerste instantie kwamen we met een hulpvraag voor hem alleen.

Na gezamenlijk overleg hebben we besloten een traject met 3-en te doorlopen en dat pakte heel goed uit. Door samen met hem het traject aan te gaan, voelde Luuk zich veel meer op zijn gemak en had hij het gevoel dat hij er niet alleen voor stond.

Wat ik geleerd heb is dat het vooral gaat om elkaar de ruimte te geven, veel bewuster te luisteren en daardoor beter begrijpen wat Luuk van ons nodig heeft, vooral in situaties die hij als lastig ervaart. De energetische behandelingen vond ik erg interessant Luuk vertelde me dat hij zich na een behandeling altijd heel fijn voelde en dat straalde hij ook uit.

Bedankt voor je hulp!" - Angelique

Tijd, rust en vertrouwen


"We hebben het contact met Riëlle als erg prettig ervaren. Ze neemt de tijd om te kijken wat de hulpvraag is en van daaruit gaat ze verder. De natuurlijke rust die ze overbrengt en het vertrouwen dat ze kan helpen, vonden we erg fijn. De vragen die we hadden tijdens het traject konden we appen, bellen en mailen. Ze gaf dan tips hoe om te gaan met een bepaalde situatie.

De gesprekken en de energetisch behandelingen hebben Luuk goed geholpen. Hij kan nu meer zichzelf uitten, waardoor wij elkaar beter begrijpen. Door de ondersteunende gesprekken en tips hebben we een begin gemaakt om elkaar beter te begrijpen en te helpen. Doordat Riëlle hier objectief naar heeft kunnen kijken en daarop haar behandelplan heeft gebaseerd, zijn wij erg trots op wat Luuk uiteindelijk heeft kunnen bereiken.

Luuk is meer open en minder snel boos. Ook spanningen is door middel van enkele tips van Riëlle beter mee om te gaan door Luuk. Luuk heeft veel baat bij de sessies van Riëlle." - Cindy

 

Zit je kind op dit moment niet zo lekker in zijn of haar vel? 
Zie je dat je kind het op dit moment lastig heeft?

Wil jij niets liever dan je kind weer helemaal happy zien?

Ik help graag om je kind weer volledig in zijn of haar kracht te zetten.