Skip to the content

Coachtraject

Energetische behandelingen

Gezinscoachtraject

INDIVIDUELE COACHING

Kinderen van deze tijd zijn veelal gevoeliger, er gebeurt veel in hun omgeving en in het kind zelf. Tegenwoordig hebben ze daar ook allerlei termen voor; hoogsensitief, ADHD, ADD, hoogbegaafd en wellicht nog veel meer.

Welk labeltje ze ook hebben gekregen, ik maak geen onderscheid. Ik help ieder kind omdat ik vind dat ieder kind echt kind moet kunnen zijn. Vrij voor expressie, geliefd en volledig in hun kracht.

Tijdens een individueel coachtraject ga ik met jouw kind in gesprek en luister ik naar hem of haar op een liefdevolle en aandachtvolle manier. Ik bedenk geen oplossingen, maar ik help hem of haar een eigen antwoord en oplossing te vinden. Want ieder kind is zoals hij of zij is, uniek.

Daarnaast geef ik energetische behandelingen die de energie in het lichaam goed laat stromen om blokkades en/of pijn weg te halen en gedragsveranderingen makkelijker te realiseren. Dit doe ik met lichte aanrakingen met mijn handen waarbij jouw kind de kleren aan kan houden.

De combinatie van coachgesprekken en energetische behandelingen zorgt ervoor dat er in 3 à 4 gesprekken al aantoonbare resultaten zijn. Denk aan meer zelfvertrouwen, minder/geen angst, emoties tonen en weten hoe ermee om te gaan, een open en vrolijker kind.

ENERGETISCHE BEHANDELINGEN

Door heel je lichaam stroomt er bloed, zo stroomt er ook energie door en langs je lichaam. Als deze energie niet goed stroomt dan merk je dat vaak in het lichaam door vermoeidheid, buikpijn, hoofdpijn, pijn in de onderrug. Maar het kan zich ook uiten in gedrag; woedeaanvallen, druk doen, onrustig zijn, vitten...

Het niet doorstromen van de energie komt door blokkades in de aders van je energie, de zogenoemde energiebaan. 

Tijdens een energetische behandeling maak ik gebruik van mijn handen en mijn eigen energie. Met lichte aanrakingen (kleding kan aangehouden worden) voel ik waar de blokkade zit en zorg ik ervoor dat de energie weer goed door kan stromen, waardoor je klachten verminderen of verdwijnen. 

Er zijn minstens drie energetische behandelingen nodig om het lichaam weer zelf in staat te stellen om de energie goed te laten stromen. 

Volgt je kind nu elders een traject? Dan kun je deze goed combineren met 3 energetische behandelingen om veranderingen sneller te realiseren en jouw kind nog meer in haar of zijn eigen kracht te brengen.

De energetische behandelingen die ik toepas komen uit de Malva Therapie.

GEZINSCOACHTRAJECT

Naar mijn idee wordt het gezinsleven alleen maar drukker en veel gezinnen veranderen; zo zijn er veel één ouder gezinnen of samengestelde gezinnen. Voor de gezinsleden is het niet altijd even makkelijk om met de drukte of veranderingen om te gaan. De kinderen kunnen ander gedrag vertonen, weten niet hoe om te gaan met hun gevoelens en emoties.

Jij als ouder bent meer prikkelbaar en reageert misschien wat korter. 

Je maakt je zorgen over je kind(eren) en je gezin. De sfeer in huis is niet zoals jij het graag wilt.

Je hebt als ouder alles al geprobeerd, maar het levert niet het resultaat wat je wenst. Je voelt je moedeloos en weet het gewoon niet meer. Je vindt dat het nu tijd is om weer meer positiviteit in je gezin te brengen, waarbij iedereen weer lekker in zijn vel zit.

In een gezinscoachtraject coach ik jouw kinderen en één of beide ouders. Samen of afzonderlijk ga ik met jullie in gesprek, luister ik naar wat de hulpvraag en de individuele behoeften zijn. Daarnaast ontvangen jullie van mij ook de energetische behandelingen. Op deze manier help ik jullie om als gezin jullie balans weer te vinden.

Zit je kind op dit moment niet zo lekker in zijn of haar vel? 
Zie je dat je kind het op dit moment lastig heeft?

Wil jij niets liever dan je kind weer helemaal happy zien?

Ik help graag om je kind weer volledig in zijn of haar kracht te zetten.