Skip to the content

Ik ben Riëlle, een liefdevol en gevoelig persoon. Samen met mijn man hebben we 3 schatten van kinderen, ieder gevoelig op zijn of haar eigen manier. In 2018 besloot ik te doen waar mijn hart al lang naar toe wilde....


MIJN KIND ZIJN

Als kind kreeg ik vaak te horen; 'Doe voorzichtig anders krijg je littekens, haal goede cijfers op school en zorg dat je een goede baan hebt.' De eerste geluiden dat ik het goed moet doen, langzaam groeide de perfectionist in mij.

Zo probeerde ik het ook goed te doen in mijn tienerjaren. Mijn ouders gingen scheiden en er waren momenten die niet altijd fijn voor me waren. Ik had het gevoel dat ik me volwassen moest gedragen en ook zo moest reageren in bepaalde situaties. Ik voelde me verdrietig, boos, alleen en onbegrepen, maar zei er nooit iets over. Aan de buitenkant leek het allemaal goed me te gaan. Ik ben enig kind en had niemand waarmee ik kon praten. 

Door alles wat ik hoorde, zag en meemaakte, verdween mijn puur kind zijn. Ik verloor eigenlijk echt mezelf zijn.

Deden mijn ouders dit bewust? Nee, zeker niet! Als ik toen meer mezelf liet zien en horen, hadden ze het waarschijnlijk anders gedaan.

Het gaat mij daarom ook echt aan mijn hart als ik zie dat kinderen en volwassenen zo aan het worstelen zijn met zichzelf, al langere tijd niet lekker in hun vel zitten, vaak verdrietig, boos, gefrustreerd of onbegrepen voelen en het vaak zelf niet begrijpen.


VANUIT MIJN HART

Ik wens ieder kind kinderjaren toe waar ze puur en vrij kind kunnen zijn. Helemaal in hun eigen kracht staan. Dat ze vrij zijn in hun expressie, zeggen wat er op hun hart ligt en dat ze zich geliefd en begrepen voelen.

En ik ben er op uit om zoveel mogelijk kinderen en ouders hierbij te helpen zodat ze lekker in hun vel zitten.

Zit je kind op dit moment niet zo lekker in zijn of haar vel? 
Zie je dat je kind het op dit moment lastig heeft?

Wil jij niets liever dan je kind weer helemaal happy zien?

Ik help graag om je kind weer volledig in zijn of haar kracht te zetten.