Skip to the content

VOOR WIE

'Wat voor kinderen help jij dan?' of 'Waar moeten de kinderen last van hebben?', een vraag die ik regelmatig gesteld krijg.

Ik ben er voor ieder kind! Het maakt niet uit waar ze last van hebben, het maakt niet uit of ze een label hebben gekregen. Want ik vind dat ieder kind die om hulp vraagt (op welke manier dan ook), geholpen mag en moet worden. Ze verdienen de aandacht, mijn luisterend oor en de vrijheid én veiligheid voor expressie.

Ik ben er op uit om kinderen te helpen die (al langere tijd) niet lekker in hun vel zitten. Dit kan allerlei redenen en oorzaken hebben; gepest zijn, groot verlies, plotselinge verandering, een scheiding... Soms begrijpen ze zelf niet waarom ze zich voelen zoals ze zich voelen, waar dit gevoel vandaan komt en wat ze er verder mee kunnen doen. Misschien voelen ze zich ook niet begrepen door hun omgeving?

Voelt jouw kind zich langdurig onzeker, onrustig, angstig, verdrietig of boos? Slaapt jouw kind slecht?  
Of is er sprake van een laag zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen? Raakt jouw kind snel overprikkeld?


Jij als ouder hebt gedaan wat je kon doen, al je gereedschap erbij gehaald. Maar nu weet jij als ouder ook niet meer wat je nog kan doen. Je zit met je handen in het haar, je ziet je kind worstelen met zichzelf. Het maakt je verdrietig en misschien voel je je ook wel een beetje gefrustreerd. Het enige wat jij wil is dat je kind zich weer fijn voelt, opbloeit, happy is en weer kan zijn.

Herkenbaar?
Ik help je kind graag om weer zich weer fijner te voelen, zodat hij of zij zich weer in de wolken kan voelen. Door ze te helpen om weer vanuit hun innerlijke kracht te kunnen handelen en zijn.


HOE WERK IK?


Ik werk vanuit mijn gevoel en met wat het kind mij laat zien. Vanuit vertrouwen, aandacht en liefde. Zonder stempels en oordeel. Mijn impact is dat ieder kind kan zijn die hij of zij is, met liefde, aandacht, vertrouwen, vrijheid voor expressie en volledig in zijn of haar kracht.

Spreekt dit je aan? Dan nodig ik je uit om een afspraak te maken. Een gesprek om te kijken, te voelen en te bespreken waarmee ik jullie mee mag en kan helpen.

 

 

Zit je kind op dit moment niet zo lekker in zijn of haar vel? 
Zie je dat je kind het op dit moment lastig heeft?

Wil jij niets liever dan je kind weer helemaal happy zien?

Ik help graag om je kind weer volledig in zijn of haar kracht te zetten.