Skip to the content

NA 10 WEKEN CORONA

Herken je dit? Je bent gevoelig voor harde geluiden, erg gevoelig voor alles wat er om je heen gebeurt, je wilt alle rollen die je in kunt vullen (of eigenlijk vind je dat je het moet) goed doen en je bent een zorg type. Yep, ik ben ook hoog gevoelig en ik heb op deze onderdelen iedere keer een uitdaging. En dan zit je op 16 maart ineens met z’n vijven verplicht thuis door de RIVM maatregelen voor de Coronavirus.  Op dat moment gebeurt er veel in de energie van ons hele huishouden en daarbuiten…

ALLE VERANDERINGEN
De kinderen krijgen direct met grote veranderingen te maken: niet meer naar school, maar vanuit huis waarbij ik als moeder zoveel mogelijk probeert te helpen. Maar ik leg het op een hele andere manier uit dan de lerares het doet. O jee! En dan kunnen ze ook niet meer sporten, niet meer afspreken met vriendjes en vriendinnen, opa en oma niet meer op maandag bij ons, niet meer even mee naar de winkel…  Heel veel veranderingen die wat doen met de hoofdjes van de kinderen.

En die hoofdjes die werden ook nog eens gevuld met het geluid van papa die al 10 weken noodgedwongen vanuit huis heel de dag alleen maar aan het bellen of video vergaderen is. Ze vinden nu dat papa echt het saaiste werk heeft, heel de dag alleen maar praten.

Mijn praktijk ging dicht. De eerste weken vond ik dat ik moest blijven ondernemen ook al was de praktijk dicht. Ik werd naast fulltime mama en huisvrouw, ook nog eens schoolbegeleider (want lerares wil ik me niet noemen). Zoveel rollen die ik maar half kon vervullen en het frustreerde me… alles maar half kunnen doen. Mijn ochtenden waarin ik in alle stilte kon werken verdwenen. Ik had 7 keer 24 uur 4 mensen, geluid en heel veel veranderende energie om mij heen. Dit zorgde ervoor dat ik weer last kreeg van mijn onderrug, meer prikkelbaar reageerde en vaker emotioneel werd.  Want alleen maar huisvrouw en moeder werd ik niet gelukkig van. Gelukkig ben ik mens en overkomt mij dit helaas nog steeds ondanks al mijn ervaringen en kennis over hoe om te gaan met hoog gevoeligheid.

ONTSPANNING
Na een kleine drie weken vond ik mijn weg weer. Het is zoals het is en de focus is weer het gezin. Er kwam meer rust in me, maar had nog wel een (schilder) klusje nodig om mezelf een voldaan gevoel te geven. Om deze periode toch enigszins leuk te maken gingen we regelmatig wandelen en fietsen zodat we buiten ons hoofd konden legen. Daarnaast gingen we ook op z’n Surinaams wandelen: we stappen in de auto en dan rijden we gewoon lekker rond. Als we een mooi rustig plekje zagen dan maakten we een tussenstop en namen we iets lekkers.


LUISTEREN NAAR LICHAAM EN GEVOEL
En toen kwam het bericht dat de kinderen weer deels naar school gaan per  en ik mag mijn praktijk openen.  Ik was blij voor de kinderen dat ze weer hun vriendinnen zien, alleen mijn zoontje moest zijn 2 beste vrienden nog missen. En ik…. ik ging weer even wiebelen. Ik was er nog niet aan toe om mijn praktijk te openen, ik hoorde en voelde alleen maar 1 juni.  Maar kon ik het wel maken om het nog dicht te houden?  Want er zijn zoveel ouders en kinderen die mijn hulp kunnen gebruiken en ik ben toch ondernemer, dan moet je toch meteen weer de draad oppakken?! Ik besloot toch mijn gevoel (intuïtie) te volgen, maar als iemand zich melde voor hulp dan zou ik er voor haar of hem zijn. Dit besluit gaf me weer rust.

Ik besloot om de massagebon die ik op mijn verjaardag kreeg te gebruiken voordat ik mijn praktijk open. Op de één of andere manier bleef ik maar uitstellen om een afspraak te maken.  Uiteindelijk besloot ik om mezelf te laten masseren op 27 mei, niet voor 1 uur maar voor 1,5 uur. Ik vond dat ik na al die weken dat wel verdiend had. Nadat ik de afspraak had gemaakt kreeg ik ook een mooie bevestiging via een Facebook bericht: ‘Wel wat extra aandacht besteden aan je lichaam, want de afgelopen maanden heeft je  lichaam hard gewerkt om alle extra (energetische) belasting te verwerken.’

En dat heb ik kunnen voelen tijdens de Thaise oliemassage… echt ieder deel van mijn lichaam voelde ik. Wat was het hard nodig, wat deed het soms pijn, maar wat een verlichting! Na 1,5 uur voelde ik ook letter weer meer ruimte en kwam ik ook letterlijk lichter vooruit. Mijn lichaam voelde niet meer zo zwaar. Mijn lichaam wilde me iets zeggen…

Voel jij ook (meer) pijntjes aan je lichaam? Luister hiernaar. Luister naar je lichaam, want die wil je iets zeggen. Klaagt je kind regelmatig over pijn aan de buik, benen of hoofd? Luister daarnaar, want het heeft een reden. Ik help je graag via energetische behandelingen om de klachten te verminderen.

Vandaag heb ik de eerste energetische behandeling al mogen geven. Wat dit meisje meteen zei was: ‘Dit is echt erg rustgevend en ontspannen.’ Wil jij je ook even begeven in dit gevoel? Plan dan gerust een energetische behandeling bij me.

 

 

 

 

Zit je kind op dit moment niet zo lekker in zijn of haar vel? 
Zie je dat je kind het op dit moment lastig heeft?

Wil jij niets liever dan je kind weer helemaal happy zien?

Ik help graag om je kind weer volledig in zijn of haar kracht te zetten.