Skip to the content

Mijn context

In januari 2018 begon ik met de doorstart van Riëlle-T communicatie. Door privé omstandigheden moest ik er nu echt een goed lopend bedrijf van maken zodat ik er iedere maand een salaris uit kon halen. En gelukkig is me dat heel het jaar gelukt en ik zag er nog steeds meer groei en mogelijkheden in. Ik wilde naast het uurtje-factuurtje werken naar een ander verdienmodel. Ik had een idee, ik hoef het alleen nog maar te schrijven en er een mooie dienst van te maken. Maar op één of andere manier kwam het maar niet uit mijn vingers. Ergens goed gefrustreerd daarover besloot ik uiteindelijk maar weer contact op te nemen met mijn business coach. Ik wilde weten waarom ik blokkeerde en hoe ik dat kon opheffen zodat
mijn mooie nieuwe dienst er uit zou rollen.


Zo gezegd zo gedaan…
Een afspraak ingepland met mijn business coach, maar helaas liep het eerste gesprek niet zoals ik had gehoopt. Het werd een tranen gesprek en eigenlijk werd ik in eerste instantie onzeker over mezelf; ben ik wel integer naar me zelf en ben en handel ik ook echt vanuit mijn authenticiteit? Een tweede gesprek begon in eerste instantie ook met tranen. Wat een confrontatie was het weer met mezelf. Maar uiteindelijk werd er op the right button gepusht. Mijn context werd duidelijk en het leek wel of ik direct 15 kilo lichter was. Er zou altijd een reden of een argument zijn om mijn nieuwe dienst niet te realiseren omdat ik niet vanuit mijn echte context werk. Dit was niet wat ik te doen heb. Maar door mijn resultaatgerichtheid en perfectionisme kon ik het niet eerder loslaten.

Hoe spannend het ook is, ik heb me voorgenomen dat ik ga werken vanuit mijn context en dus ook echt vanuit mijn hart. Sinds 2011 roep ik al dat ik iets met of voor kinderen wil doen. Wat het moest worden wist ik iedere keer maar niet, ik probeerde kinderfotografie en had regelmatig wat ideeën op papier gezet. Maar het werd en voelde nooit concreet. En in 2019 gaat mijn droomwens, droombaan, droomonderneming in vervulling. Ik voel het en ik weet het!


Al benieuwd?
Misschien denk je wel: ‘Vertel nu wat je context is’ of ‘Wat is dan je droom?’, ‘Wat ga je nu doen?’……. Ik wil heel graag iets voor kinderen betekenen, ik wil ze helpen. Ik wil ook werken vanuit de volgende context: 

Ieder kind verdient liefde, aandacht en vrijheid voor expressie. Mijn impact is dat ieder kind het kind kan zijn die
zij/hij is, met liefde, vrijheid van expressie en volledig vanuit en in haar/zijn kracht.

Volgende week start ik met een opleiding “Energetisch kindercoach”.

Zit je kind op dit moment niet zo lekker in zijn of haar vel? 
Zie je dat je kind het op dit moment lastig heeft?

Wil jij niets liever dan je kind weer helemaal happy zien?

Ik help graag om je kind weer volledig in zijn of haar kracht te zetten.