Skip to the content

Dromen waarmaken

Deze week ronde ik een coachtraject met een kind af. En wat is het mooi om te zien hoe een kind in 3 weken met 3 afspraken en een aantal energetische behandelingen weer tot bloei is gekomen, weer terug naar zijn eigen kracht. 

Van een gesloten naar een open persoon die meer praat over zijn gevoel, van faalangst naar geen zenuwen meer voor een toets met een beter resultaat en van onzeker naar meer vertrouwen. Een opgeruimd, vrolijk, open en assertiever kind. 


Zo fijn om al zo snel resultaten te zien
Ik stond erg versteld van de veranderingen die al zo snel zichtbaar waren. Voor het kind erg fijn om in een korte tijd zich al beter en fijner te voelen! De veranderingen gebeuren snel omdat tijdens de gesprekken het kind zelf tot oplossingen komt. Een oplossing die van hem is en waar hij helemaal achter kan staan. Helemaal vanuit zijn eigen ik, zijn eigen kracht. Samen met de energetische behandelingen die ik geef, wordt het kind nog krachtiger. Door de blokkades in de energiebaan op te heffen, verminderen of verdwijnen lichamelijke klachten (bij een kind vaak buikpijn) en gevoelens als onzekerheid, (faal)angst of boosheid. Zijn energie gaat volledig stromen. Het kind gaat lekkerder in zijn vel zitten!

Begin van het jaar deelde ik mijn context: 

    "Ieder kind verdient liefde, aandacht en vrijheid  voor expressie. Mijn impact is dat ieder kind het kind kan zijn
    die zij is, met liefde, vrijheid van expressie en volledig in haar kracht." 

Dat is waar ik het allemaal voor doe. En zo dankbaar dat ik dit mag doen! 🙏

Wil je meer weten of een keer een bakje thee doen? Neem dan contact met me op.

Zit je kind op dit moment niet zo lekker in zijn of haar vel? 
Zie je dat je kind het op dit moment lastig heeft?

Wil jij niets liever dan je kind weer helemaal happy zien?

Ik help graag om je kind weer volledig in zijn of haar kracht te zetten.